Home » Kruiden kennis » Thema-avonden

Thema-avonden

Op aanvraag kan een interactieve kruiden thema-avond voor u worden verzorgd op locatie. Maria gaat in op het thema, vertelt over bijpassende kruiden en geeft praktische tips. Er is volop gelegenheid om de kruiden te proeven en te ervaren, vaak in de vorm van lekkere kruidenthee. Op dit moment is de thema-avond kruiden en hooikoorts beschikbaar. Vanaf 9 september kunt u ook kiezen voor de thema-avond Kruiden en darmen. Heeft u speciale wensen, zelf een idee voor een thema, een mooie (kruiden)locatie, etc. neemt u gerust contact op. Samen maken we er iets bijzonders van!

Kruiden en hooikoorts

In de thema-avond kruiden en hooikoorts krijgt u een korte uitleg over het thema hooikoorts en vervolgens veel leefstijl- en kruidentips om zelf mee aan de slag te gaan. We behandelen kruiden die gebruikt kunnen worden om hooikoorts preventief aan te pakken en ook kruiden die hooikoorts symptomen kunnen verlichten en verzachten. Spreekt dit thema u en uw doelgroep aan? Neem dan hier contact met ons op.

Kruiden en darmen

Hoe kunnen we goed voor onze darmen zorgen? En wat kunnen we zelf doen bij klachten als buikpijn, opgeblazen gevoel, winderigheid, obstipatie of diarree? Na een korte uitleg over onze darmen, krijgt u leefstijl tips en kruiden tips om zelf mee aan de slag te gaan. Natuurlijk proeven we deze avond ook verschillende kruiden die bij het thema passen.