Agenda

Een overzicht van de aankomende activiteiten

2023 Tijd Activiteit Prijs
8 maart Workshop handmassage voor zorgprofessionals Besloten Meer informatie voor zorgprofessionals
Nieuwe datum volgt later dit jaar! 19.45 uur Lezing voor Vonk Wijchen "Ondernemend op je plek!" gratis Meer informatie voor ondernemers
2 en 3 september 14.00 - 16.00 uur Open jubileum weekend: bezoek de kruidentuin met demonstraties gratis
Op aanvraag 1 uur Thema-lezingen over massage, kruiden en gezondheid op aanvraag Meer informatie & aanvragen
Op aanvraag 1 uur Workshops aromatherapie of handmassage op aanvraag Meer informatie & aanvragen
Op aanvraag 1,5 uur Workshop: kruidenthee proeverij op aanvraag Meer informatie & aanvragen
Op aanvraag 2 uur Workshop: calendula zalf maken op aanvraag Meer informatie & aanvragen

Samen ont-moeten met Maria

Wil je meer leren en doen met kruiden in je dagelijks leven? Wil je meer weten over natuurlijke therapieën als massage en aromatherapie? Hou je ervan om buiten in de natuur te zijn? Ga samen met Maria op pad, leer eetbare en geneeskrachtige kruiden herkennen, oogst je eigen kruiden, en ruik, proef en geniet tijdens een workshop of lezing! De activiteiten zijn een luchtige mix van informatie, een product maken en meditatieve rustmomenten. De beleving en gezelligheid staan hierbij centraal. 

In de agenda hierboven zie je welke activiteiten binnenkort staan gepland. Heb je een vraag of wil je graag een activiteit met een eigen groep, neem dan contact op met Maria. Kruiden, natuurgeneeskunde en gezond leven zijn haar passie. Door kruiden te gebruiken, voeg je een portie gezondheid toe aan je leven. En ze zijn lekker!  Dit alles draagt zij graag over aan anderen zodat steeds meer mensen de waarde van kruiden in het dagelijkse leven gaan ervaren! Doe je mee?