Home » Over deze website

Over deze website

Bewust Gezond Natuurgeneeskunde

 

Deze website is eigendom van Bewust Gezond Natuurgeneeskunde in Wijchen. De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en is geen advies aan u. De informatie is met zorg samengesteld en afkomstig van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kunnen wij niet instaan.

 

Gebruik van informatie

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo’s) is eigendom van Bewust Gezond Natuurgeneeskunde in Wijchen. U mag de informatie op onze website voor privédoelen gebruiken, onder de voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op de website van Bewust Gezond Natuurgeneeskunde in Wijchen en dat u de informatie ongewijzigd laat. Als u de informatie wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

 

Informatie op sites waarnaar wordt gelinkt

Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

 

Nederlands recht

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor zorgverleners die in Nederland zijn gevestigd. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Bewust Gezond Natuurgeneeskunde is de handelsnaam van Bewust Gezond Natuurgeneeskunde in Wijchen. Zij is geregistreerd onder nummer 09200940 bij de Kamer van Koophandel.

 

Over de disclaimer

Bewust Gezond Natuurgeneeskunde in Wijchen behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

 

E-mail disclaimer

De informatie die is opgenomen in e-mails van Bewust Gezond Natuurgeneeskunde in Wijchen, kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u onterecht een bericht ontvangt, vragen wij u om de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.