Home » Gezond Leven

Gezond leven

Wanneer je geen chronische klachten hebt, maar graag kruiden preventief wilt gebruiken voor een gezonder leven dan kan je bij Bewust Gezond terecht voor verschillende behandelingen.

Ontspanningsmassage
met etherische olie

Heb je regelmatig last van stress of net een stressvolle periode achter de rug? Gun jezelf een heerlijk ontspannende lichaamsmassage waarbij ik gebruik maak van etherische (kruiden)olie. De aanraking die een combinatie is van stevige en zachte aanrakingen op de huid zorgen voor een diepe ontspanning en brengen balans in het zenuwstelsel. De etherische olie ondersteunt dit proces. Door de massage wordt je weerstand vergroot.

Iriscopie leefstijladvies

Wil je weten wat er in jouw ogen te zien is? En ben je nieuwsgierig naar wat je ogen je vertellen over jou en welke voeding en leefstijl bij je past? Dan is een iriscopie iets voor jou! Bij de iriscopie bekijkt Maria je ogen en meer specifiek de irissen van je ogen. De iris geeft inzicht in bijzonderheden zoals iemands aanleg of constitutie, wat zijn van nature iemands sterke en zwakke punten, hoe is de spijsvertering. Het laat iets zien over je gezondheid en over je karakter. Aan de hand daarvan geeft Maria een leefstijladvies met welke voeding, kruiden, voedingssupplementen en leefstijl goed bij je passen. Neem contact op met Bewust Gezond indien je meer wilt weten of een afspraak wilt maken voor een iriscopie leefstijladvies.

Boost je weerstand

Wil je zelf actief je weerstand vergroten? Via een lichaamsbewustwordingsoefening richten we de aandacht op wat voor jou belangrijk is en krijg je praktische tips om de eigen weerstand te vergroten. Denk aan zelfmassagetechnieken, ademhaling en leefstijltips. Je leert hoe je zelf de energie in beweging kan zetten of rust kan brengen waar nodig. Zodat afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd en er meer ruimte komt om op te laden. Na een korte kennismaking gaan we aan de slag. We sluiten het uur af met een kopje weerstand verhogende kruidenthee.