Gezond leven

Heb je geen specifieke klacht? Super! Wil je wel iets doen voor een gezond leven zodat je ook op de langere termijn kan genieten van een klachtenvrij, gezond leven? Bewust Gezond helpt je graag bij het onderhouden van een gezonde, natuurlijke, leefstijl. Hiervoor kun je bij ons terecht voor verschillende behandelingen.

Ontspanningsmassage
met etherische olie

Heb je regelmatig last van stress of net een stressvolle periode achter de rug? Gun jezelf een heerlijk ontspannende lichaamsmassage waarbij ik gebruik maak van etherische (kruiden)olie. De aanraking die een combinatie is van stevige en zachte aanrakingen op de huid zorgen voor een diepe ontspanning en brengen balans in het zenuwstelsel. Eventuele spierknopen worden met behulp van triggerpoint massage en cuppen behandeld zodat de doorbloeding toeneemt en het lichaam weer lekker soepel aanvoelt. De etherische olie ondersteunt de werking van de massage. 

Gezichts-, hand- of voetmassage

Kies je liever voor een deelmassage van het gezicht, de handen of de voeten? Dat kan! Soms is het fijner om je letterlijk en figuurlijk niet direct helemaal bloot te geven. Dan is een massage van het gezicht of de handen of voeten iets voor jou. Deze massage is een combinatie van een drukpunten of reflexmassage en een ontspanningsmassage.  Na de massage voel je je heerlijk ontspannen en ervaar je meer stroming in je lijf door massage van de reflexpunten in het deelgebied. In ons gezicht, onze handen en voeten bevinden zich veel reflexpunten die via de energiebanen of meridianen verbonden zijn met andere delen van ons lichaam. Ook bij deze massage worden etherische oliën ingezet die de werking kracht bijzetten.

Spanningsbevrijding en -ontlading

Heb je het gevoel dat stress meer chronisch is geworden in je lijf? Dat spieren eigenlijk altijd wel gespannen zijn ook al is daar geen directe aanleiding meer voor? En wil je zelf hier actief mee aan de slag? Dan is een sessie spanningsbevrijding mogelijk iets voor jou. Hierbij leer ik je verschillende methoden toe te passen om spanning in je lijf los te laten. Je ontvangt een duidelijke uitleg zodat je hier thuis mee verder kunt. Een aanrader voor een heerlijk ontspannen gevoel! Meestal zijn twee sessies voldoende voor een blijvend resultaat.

Voeding- en leefstijladvies

Wil je weten wat er in jouw ogen te zien is? En ben je nieuwsgierig naar wat je ogen je vertellen over jou en welke voeding en leefstijl bij je past? Dan is een iriscopie iets voor jou! Bij de iriscopie of oogdiagnose bekijkt Maria je ogen en meer specifiek de irissen van je ogen. De iris geeft inzicht in bijzonderheden zoals iemands aanleg of constitutie, wat zijn van nature iemands sterke en zwakke punten, wat is je vitaliteit en hoe is het gesteld met de verschillende organen. Het laat iets zien over je gezondheid en over je karakter. Aan de hand daarvan gaan we in gesprek over welke leefstijl, voeding, eventueel supplementen en kruiden bij jou passen op dit moment.