Gezond leven

Heb je geen specifieke klacht? Super! Wil je wel iets doen voor een gezond leven zodat je ook op de langere termijn kan genieten van een klachtenvrij, gezond leven? Bewust Gezond helpt je graag bij het onderhouden van een gezonde, natuurlijke, leefstijl. Hiervoor kun je bij ons terecht voor verschillende behandelingen.

Massage

Heb je regelmatig last van stress of net een stressvolle periode achter de rug? Gun jezelf een heerlijk ontspannende lichaamsmassage waarbij ik gebruik maak van etherische (kruiden)olie. De aanraking die een combinatie is van stevige en zachte aanrakingen op de huid zorgen voor een diepe ontspanning en brengen balans in het zenuwstelsel. Eventuele spierknopen worden met behulp van triggerpoint massage en cuppen behandeld zodat de doorbloeding toeneemt en het lichaam weer lekker soepel aanvoelt. De etherische olie ondersteunt de werking van de massage. Kies je liever voor een deelmassage van het gezicht, de handen of de voeten? Ook dat kan! Soms is het fijner om je letterlijk en figuurlijk niet direct helemaal bloot te geven. Dan is een deelmassage iets voor jou. 

Voeding- en leefstijladvies

Wil je weten wat er in jouw ogen te zien is? En ben je nieuwsgierig naar wat je ogen je vertellen over jou en welke voeding en leefstijl bij je past? Dan is een iriscopie iets voor jou! Bij de iriscopie of oogdiagnose bekijkt Maria je ogen en meer specifiek de irissen van je ogen. De iris geeft inzicht in bijzonderheden zoals iemands aanleg of constitutie, wat zijn van nature iemands sterke en zwakke punten, wat is je vitaliteit en hoe is het gesteld met de verschillende organen. Het laat iets zien over je gezondheid en over je karakter. Aan de hand daarvan gaan we in gesprek over welke leefstijl, voeding, eventueel supplementen en kruiden bij jou passen op dit moment.