Voor wie

Je wilt graag op een natuurlijke wijze én gebruik makend van je eigen kracht in balans komen.

Of je hebt alles al geprobeerd en geen oplossing gevonden.

Mensen komen bij Bewust Gezond met vragen over uiteenlopende lichamelijke en emotionele klachten. Soms zijn het sluimerende klachten zonder medische oorzaak, een blijvende onrust of moeite hebben met het uiten van gevoelens. Vaak ook zijn het lichamelijke klachten zoals huidklachten, spijsverteringsklachten, hoofdpijn, luchtwegklachten, slechte doorbloeding, gewrichtsklachten en stress gerelateerde klachten zoals eetbuien. Of men komt voor een stukje ondersteuning bij de verwerking van psychisch trauma. Stuk voor stuk zijn het klachten die je plezier in het leven behoorlijk kunnen beïnvloeden. Bewust Gezond onderzoekt samen met jou waar de klachten vandaan komen en geeft ruimte om met natuurlijke middelen en eigen kracht problemen op te lossen. 

Eetbuien

Heb jij soms een grote behoefte aan eten die je niet kunt weerstaan terwijl je het eigenlijk niet wilt opeten? Daar gaat dat pak koekjes, de reep chocolade, die grote zak chips... Hoe vervelend is dit! Je voelt je erna niet fijn en ervoor meestal ook niet. Alleen kun je zelf niet de vinger op de zere plek leggen. Wanneer je eetbuien geen gevolg zijn van cannabis gebruik of medicatie, kan Bewust Gezond je helpen met het oplossen van de puzzel. Spelen er bewust of onbewuste emoties, zijn er spijsverteringsproblemen of andere klachten die een rol kunnen spelen? Samen zoeken we het uit en werken we aan de verandering van het eetpatroon zodat je weer baas bent over dat wat je in je mond stopt.

Andere chronische klachten

Heb je een klacht die niet genoemd staat in het rijtje, neem gerust contact op met Bewust Gezond en we kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Contact

Bewust Gezond Natuurgeneeskunde

Maria Flinterman
Diemewei 4816
6605 XL Wijchen

06-53830631

info@bewustgezond.com

Aanmelden

Spreekt mijn werkwijze jou aan en wil je je graag aanmelden voor een behandeling? Klik dan op de onderstaande button.