Bewust Gezond – praktijk voor natuurgeneeskunde Herbs & Health – gezond genieten met kruiden

van Maria Flinterman in Wijchen

Praktijk

Je wilt graag op een natuurlijke wijze én gebruik makend van je eigen kracht in balans komen.

Maria Flinterman helpt je graag om blokkades op te lossen vanuit een liefdevolle verbinding. Ze is een ervaren en integere natuurgeneeskundige professional met fytotherapie (kruidengeneeskunde) als specialisatie.

Mensen komen bij haar met vragen over uiteenlopende lichamelijke en emotionele klachten. Sluimerende klachten zonder medische oorzaak, een blijvende onrust of moeite hebben met het uiten van gevoelens. Stuk voor stuk factoren die je plezier in het leven behoorlijk kunnen beïnvloeden. Twijfel je of heb je een vraag, neem dan gerust contact op met Bewust Gezond. We bekijken graag samen wat we kunnen betekenen.

Maria onderzoekt samen met jou waar de klachten vandaan komen en geeft ruimte om met natuurlijke middelen problemen op te lossen. Ze gebruikt de Westerse natuurgeneeskunde om je weer terug in jouw kracht te brengen. Bewustwording speelt hierbij vaak een belangrijke rol.

Iriscopie leefstijladvies

Iris van een oog

Wil je weten wat in jouw ogen te zien is? En ben je nieuwsgierig naar wat je ogen je vertellen over jou en welke voeding en leefstijl bij je past? Dan is een iriscopie mogelijk iets voor jou! Bij de iriscopie bekijkt Maria de ogen en meer specifiek de iris. De iris geeft inzicht in bijzonderheden zoals iemands aanleg of constitutie, wat zijn van nature iemands sterke en zwakke punten, hoe is de spijsvertering. Het laat iets zien over je gezondheid en over je karakter. Aan de hand daarvan geeft Maria een leefstijladvies met welke voeding, kruiden, eventueel voedingssupplementen en leefstijl goed bij je passen. Neem contact op met Bewust Gezond indien je meer wilt weten of een afspraak wilt maken voor een iriscopie leefstijladvies.

Praktisch met kruiden met Maria

Kruidenoogst

Wil je meer leren en doen met kruiden in je dagelijks leven? Ga dan samen met Maria op pad en leer over het gebruik van kruiden. En wie weet maak jij binnenkort je eigen kruidenmiddel. Hoe werkt het? Enkele keren per maand worden activiteiten gepland waar je op kunt inschrijven. Het aantal deelnemers is beperkt en afhankelijk van de activiteit. Met een knipkaart voor 5 of 10 activiteiten heb je voorrang. Activiteiten wisselen met het kruidenseizoen en worden het jaarrond georganiseerd.

Denk bijvoorbeeld aan kruiden oogst, kruiden verwerken, kruiden producten maken, rondleiding kruidentuin, berkensap oogsten, kruiden-tuinieren of een avond over voorbereiding op het hooikoortsseizoen, hoe voed je je darmen etc.

Volg de nieuwsberichten van Maria of neem contact op voor meer informatie.

Kruiden-blog Maria

Kruiden zijn mijn passie, volg hier wat ik te vertellen heb over kruiden. Er wordt regelmatig wat bijgeschreven!